Polar Party 10: peace, love and caffeine
Informasjon
Billetter
Kantina
Regler
Scenecompos
Spillcompoer
People
People
topplinje
Polar11 - 1-5 oktober
plass til 400 nerder.. raskere internett, bedre lokalnettverk, bedre kantine...
For ellevte gang holdes Polar Party, denne gangen har vi booket Stokkehallen for en uke, og det blir 5 dager med dataparty - konkurranser, internett, nettverk og sosialt samvær. Du vil finne de vanlige ingrediensene samt enkelte nye ting.

Bruksanvisning for polarparty.net/pp11
Over: Polar11-logoen. Trykker du på denne, havner du tilbake hit. Til venstre: Menyen. Trykk på ikonene, så blir du sendt til de ulike sidene. Til høyre: dill-bokser med (u)nyttige ting. Nederst: en link som tar deg til toppen av sida, i tilfelle det er mye tekst der. Polar Party-plakat

Siste nytt..

[2003-09-29 00:07:37] Composurvey avsluttet!(av eplezider)
Oki, da er det for første gang gjennomført demokratisk valg av hvilke konkurranser vi skal ha! Vi har valgt ut de 5 mest populære spillene og de 3 mest populære kreative konkurransene. Om spillet du foretrekker ikke er listet opp, er det ganske enkelt fordi at for få har stemt på det. Better luck next time. Ang Kreative compoer så blir alle compoene som er blitt beskrevet i compo-surveyen hvis det blir nok bidrag i hver compo. Et minste antall bidrag på disse kreative compoene er 4 per compo

[2003-09-12 23:08:20]Composurvey oppe (av Norwolf)
Du kan nå stemme på hvilke konkurranser du mener at vi burde ha på Polar Party 11 NWA. Logg inn i PMS (Skriv inn nicket i boksen øverst til høyre), og velg "Spørreundersøkelse: Konkurranser". Resultatene publiseres mandag.

[2003-09-12 23:08:20] Oppdatering - plasser og billettsalg> (av Norwolf)
Morn folkens, det er nå 300 reserverte plasser, og vi har lagd ferdig to rader til (snekra). Disse kommer opp på registreringen om noen få timer (les: om en dag eller to). De to nye bordene gjør at vi har 48 flere plasser - altså 384 plasser til deltakerene, pluss 30 til crew og 8 til admins. I tillegg er det omtrent 30 plasser som er reservert til ulike grupper. Helgebilletter og betaling på døra legges snart til i menyen igjen.

 
» PMS login

» random quote
"Det har vært over 1000 deltakere på Polar" -- Regsystemet

X-Beam og andre gadgets, fra Geekstuff.no
up, up and awaaaaaay (trykk her for å gå til toppen)
polarparty.net ble rendret for din nytelse tir 17.mar 19:34:13