Hovedside Siste nytt: Svar på spørreundersøkelse og hjelp oss forbedre Polar!
Informasjon

Polar Party 15, Vestfold 4.-7. oktober 2006

Du går inn i en hall. Det er frisk luft, lyset er slukket, men det er lys fra flere hundre dataskjermer. Det er forskjellig musikk som spilles, du kjenner en god lukt fra kantina. På scena er det forberedelser til et sceneshow, og Event:Game informerer om siste resultat i compos. Det er arkadespill, TV-spill/konsoll, en databutikk og mye rart. Velkommen til Polar Party 15, et dataparty med historie, arrangert av folk med erfaring.

siste nytt (alle nyheter)
11/10 2006 Svar på spørreundersøkelse og hjelp oss forbedre Polar!
Polar Party 15 er over, og i forbindelse med det har vi en utfyllende spørreundersøkelse som du kan vinne premier for å fylle ut. I tillegg hjelper du oss i Polar å forbedre arrangementet til en senere gang! Gi oss tilbakemeldinger om billettpriser, kantina og alt annet. For å fylle ut, logg inn i Geekevents.org, velg Polar Party 15 som arrangement og tryk på Spørreundersøkelser. Takk for hjelpen!
1/10 2006 PP15 åpner natt til onsdag
Vi har visst det lenge, men vi har vært litt sløve til å si ifra :-). Uansett, PP15 er noen timer lenger enn PP14 siden vi åpner et minutt over midnatt, natt til onsdag! Riktig, onsdag 00:01. Velkommen alle :-). Merk at vi ikke garanterer at alt er 100% operativt, men det meste burde nok fungere allerede 00:01.
29/9 2006 Battlefield 2-compoinformasjon lagt ut
Informasjon om Battlefield 2-konkurransen er lagt ut. Om det er ting du lurer på, diskuter det gjerne i forumet. Du finner informasjonen under event->Spillkonkurranser.
25/9 2006 Compoinformasjon for Counter-Strike lagt ut
Offisiell og fullstendig oversikt over regler og annen informasjon rundt Counter-Strike-turneringen er nå lagt ut. Se under "event&compo"-siden for mer informasjon/lenke.
19/9 2006 Plassreservasjon tilgjengelig
I dag har det blitt åpnet for reservasjon av plasser. For tiden er det bare tilgjengelig for de som har ferdig betalte billetter. Det er egne rader reservert for de som vil ha rask rask linje internt (garantert gigabit) og egne soner for de som vil ha det litt roligere, uten anlegg - hovedsakelig gamere.
Noen av våre samarbeidspartnere og sponsorer:
Sida er laga av Andreas-Johann Ulvestad. Innhold og grafikk tilhører Polar Interesseorganisasjon, med alle rettigheter reservert.