Breaking News

Plassreservasjonen åpner snart

Onsdag 20.9-2017 klokken 21:00 åpner vi plassreservasjonen for våre kjære deltakere.

Derfor anbefaler vi deg å sikre deg en betalt billett før dette klokkeslettet slik at du får den plassen du ønsker deg. Komfortplass-billettene ble dessverre raskt utsolgt, så for de som rakk å sikre seg en av disse burde du være ekstra kjapp med å sikre deg plassen din med eventuelle venner.

Hallkartet er på plass

Etter en lengre ventetid for mange av dere har det endelige hallkartet blitt overlevert Geekevents. Det betyr at plassreservasjonen snart vil bli tilgjengelig, senest om to uker. Vi vil annonsere åpningen av plassreservasjonen på både Facebook og våre nettsider.

Hallkartet i seg selv har noen forandringer fra ifjor ved at komfortplassene er større, og flyttet nærmere deltakerplassene. Vi har to soner for deltagerplasser, en høyttalersone og en høyttalerfri sone. Den høyttalerfrie sonen har i år økt da det er økende etterspørsel for dette.

Hyllekonkurranse

Tenkt å ha med eller lage en hylle til Polar Party? Nå har du muligheten til å vinne penger på grunn av den. Som ifjor kårer vi den beste hyllen basert på design og stil som passer temaet. Siden temaet er Levelling Up så ligger mye av fokuset på overgangen fra old school spill til dagens moderne spill. Det vil si klassisk 2D plattformspill, VR, ikoniske spillkarakterer og kreativt fargebruk.

Wildcompo

Passer ingen andre konkurranser for deg? Prøv deg på vår wildcompo.

Her kan du sende inn alt som ikke går under de øvrige konkurransene. Det kan være klassisk dans, en spillefilm eller om du lager musikk. Kanskje du synger opera eller du tar nettsidedesign til det neste nivå!

Hva enn det er, så vil vi gjerne se det :) 

 

Premiefordeling

 

 1. kr 500,-

 2. Stæsj

 3. Stæsj

 

Minecraft

Slipp løs din indre arkitekt og bli med å bygge fantastiske ting! Enten du bygger alene eller sammen med venner så ta turen innom serveren vår når du er på Polar Party.
Om det er et praktfullt slott, en moderne by eller en majestetisk statue så start planleggingen allerede i dag!

 

Premier

 1. 2500

 2. 1500

 3. 1000
   

Rocket league

Høy oktan ballspill, enten om du liker høytflyvende svev eller å drible, så er dette konkurransen for deg. Her er det kjappe biler i freshe farger, morsomme hatter og om å treffe målet flest ganger.

Om du treffer målet fra taket eller om du rund dribler motstanderen så ta med deg laget ditt og vis oss hva dere kan.

Premier:

 1. 3000kr

 2. 2100kr

League of Legends

League of Legends har vært konkurranse helt siden PP20 så i år er ikke et unntak heller. Om dere er 5 venner som ønsker å vise fram deres syke skills og strategier. Eller kanskje dere vil flame hver andre og  bare ha det gøy. Uansett er dere alle hjertelig velkomne til året LoL konkurranse.

 

Premier:

 1. 6000,-

 2. 4000,-

 3. 2000,-

Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike er den absolutte LAN klassikeren, og er ett spill som tester reaksjonsevnen meget godt. Lagenes taktiske og strategiske ferdigheter vil bli satt på prøve, spesielt om motstanderen bare "rusher B". Mange sterke lag har vist gode ferdighetene tidligere gjennom kommunikasjon og suverene ferdigheter. Vi er sikre på at nivået i år blir tatt til nye høyder.

Spenningen kommer til å kunne taes og føles på, så ta med deg ditt lag på Polar Party 26 og bli med i årets CS:GO konkurranse


 

Premier:
 

Overwatch blir årets hovedkonkurranse

Overwatch har tatt fullstendig over i spillverdenen og nå tar det over på Polar Party Levelling Up også.: Dermed gjør vi spillet til årets hovedkonkurranse. Så enten om du foretrekker å løpe rundt som en gorilla, sitte i et hjørne som en robot eller bare trenger healing, så er Overwatch spillet du burde delta i på  Polar Party. Dann dere sterke lag og ta spillet deres til et nytt level.

 

Premier:
 

 1. 15000,-

Kommentarer