Siste Nytt

Vi søker frivillige

Foto av Kristoffer Dalby

Polar Party 26 næmer seg med stormskritt. Allerede førstkommende onsdag (24/4) starter vi første inntaket av frivillige/crew.

For å kunne arrangere Vestfolds råeste dataparty trenger vi mange mennesker med ulike kvaliteter og egenskaper. Noen er tech-geeks, andre jobber med scenen.

Vi trenger sikkerhetsvakter som har mange gode klemmer på lager til våre deltagere, men som også sjekker båndet i det du går inn og ut.

Billigere billetter til PP?

På The Gathering har vi plassert noen plakater rundt omkring i hallen. På disse plakatene er det en QR-kode som kan brukes til å kjøpe billigere billetter til Polar Party. Men hver kjapp ute, disse billettene er det bare ett begrenset antall av. Så scan QR-koden før det er for sent!!

Årets konkurranser

I år har vi et godt og variert utvalg av både spill og kreative konurranser 

Årets spillkonkurranser blir Overwatch, Counter-Strike:Global Offensive, League og Legends og Rocket League
Årets kreative er Minecraft, foto og wild. Flere kreative konkurranser vil bli annonsert senere ;)

Hva som blir årets hovedkonkurranse er ennå ikke blitt bestemt, men informasjon vil komme
Høres dette interessant ut for deg så ta turen til Polar Party 26 i Slagenhallen mellom 3-7 oktober

Presentasjon av arrangørgruppa for PP26

Gruppen har allerede startet planleggingen av neste års Polar Party og vil de neste to månedene ta inn flere personer som kommer til å ha ansvaret for alt fra konkurranser til logistikk. Crew vil også bli tatt inn tidligere en vanlig og de første blir allerede tatt opp i mars. Vi vil legge ut lenker til crew- og arrangørsøknader, så om du er intressert i å være frivillig på PP ønsker vi deg ...hjertlig velkommen! Vi vil satse mer på sosiale tilbud for våre frivillige i år med blandt annet en årlig hyttetur, crewfest med grilling og tur til fornøyelsespark.

Kommentarer