10Gbit/s internett i år!

Vi ønsker å takke Terrahost som sponser årets linje på 10Gbit/s til Slagenhallen. Linjen er levert i samarbeid med partnere Blix Solutions, Sandefjord Bredbånd (Altibox) og Gigafib. Uten disse ville dette ikke vært mulig!

Terrahost er et selskap som drifter eget datasenter lokalt i Vestfold. Datasenteret ligger på fokserød i Sandefjord og herfra tilbyr selskapet blant annet dedikerte servere, virtuelle servere og colocation av utstyr.

Blix Solutions er en hostingtilbyder med tilhørighet i Oslo og bidrar med ekstra IP-transit til arrangementet slik at vi kan få utnyttet linjen til det fulle, tusen takk!

Sandefjord Bredbånd (Altibox) og Gigafib stiller deler av sitt fibernett tilgjengelig slik at leveransen fra selskapene over er mulig. Sandefjord Bredbånd er Altibox-partneren i Sandefjord og leverer fiberbredbånd til privat så vel som bedrift.

Gigafib eies av kommunene Tønsberg, Færder, Sandefjord, Horten, Re og Holmestrand samt Universitetet i Sørøst-Norge og Studentskipnaden. Selskapet ble stiftet 31. mars 2003. Gigafib har pr. idag et fibernett på ca. 400 kilometer fra Larvik i sør til Sande i nord.

Over 320 offentlige kunder er knyttet til fibernettet. Selskapet leverer tjenester til det offentlige i tillegg til bedrifter og private.

Kanskje liker du også