leagueoflegends

League of Legends på Polar Party 27

Spillpresentasjon League of Legends

lolLegends of Legends (forkortet LoL) er et multiplayer online kamparena videospill utviklet og publisert av Riot Games for Windows og MacOS. Spillet følger en freemium-modell og støttes av mikrotransaksjoner, og ble inspirert av Warcraft III: The Frozen Throne mod, The Ancients Defense.

I League of Legends, spiller spillere rollen som en usett “summoner” som styrer en “mester” med unike evner i kamp mot et lag av andre spillere eller datakontrollerte mestere. Målet er å ødelegge motstanderens “nexus”, en struktur som ligger i hjertet av en base som er beskyttet av defensive strukturer, selv om det også finnes andre forskjellige spillmoduser. Hver league of Legends match er laget så alle mestere starter ganske svake, men øker i styrke ved å samle gjenstander og erfaring i løpet av spillet.

League of Legends ble generelt godt mottatt ved utgivelsen i 2009, og har siden vokst i popularitet, med en aktiv og ekspansiv fanbase. I juli 2012 var League of Legends det mest spilte PC-spillet i Nord-Amerika og Europa når det gjaldt antall timer spilt. League of legends har blant de største fotsporene av noe spill i streaming media-fellesskap på plattformer som YouTube og Twitch.tv

I september 2016 estimerte selskapet at det er over 100 millioner aktive spillere hver måned. Spillets popularitet har ført til at den utvidet seg til varer, med leker, tilbehør, klær, samt slips til andre medier gjennom musikkvideoer, webserier, dokumentarfilmer og bøker.lol1

League of Legends har en aktiv og utbredt konkurransedyktig scene. I Nord-Amerika og Europa organiserer Riot Games League League Series (LCS), som ligger i Los Angeles og Berlin, som består av 10 profesjonelle lag på hvert kontinent. Lignende regionale konkurranser finnes i Kina (LPL), Sør-Korea (LCK), Taiwan / Hong Kong / Macau (LMS) og ulike andre regioner. Disse regionale konkurranser kulminerer med det årlige VM. Verdensmesterskapet i 2017 hadde 60 millioner unike seere og en total premiepott på over 4 millioner USD.

Årets Polar Party skal arrangere League of Legends-konkurranse.  Allerede på PP19 ytret deltakerne et ønske om konkurranse i LoL, og deltakerne valgte seg i mellom å arrangere en uoffisiell LoL-konkurranse på PP20. LoL-konkurranser har også vært arrangert på andre dataparty med god suksess, men Polar Party var det første som kjørte LoL som hovedkonkurranse. Under PP21 ble LoL hovedkonkurranse med stor suksess. Her ble det casting, finale foran scenen og et meget høyt nivå i konkurransen. Vi gleder oss til å se deltagerne returnere for å spille under PP27!  Hvilket spill vi velger å ha som hovedkonkurranse vil bli lansert nærmere arrangementet. Snakkes på Polar Party 27  i Slagenhallen, Tønsberg.

lol2

Kanskje liker du også