pp27 overwatch

Overwatch på Polar Party 27

Spill presentasjon Overwatch

overwatch1Overwatch er et lagbasert multiplayer førstepersons skytespill som er utviklet og utgitt av Blizzard Entertainment, lansert 24. mai 2016 for PlayStation 4, Xbox One og Windows. Overwatch tildeler spillere til to lag med seks spillere pr side, hver spiller blir valgt fra en liste med over over 20 karakterer, kjent som “helter”, hver med en unik spillestil. Spillere på et lag jobber sammen for å sikre og forsvare kontrollpunkter på et kart eller eskorte en nyttelast på kartet over et begrenset tidsrom. Spillere får kosmetiske belønninger som ikke påvirker spill, disse blir kalt for “skins”. Spillet ble opprinnelig lansert med casual play, med en konkurransedyktig rangering modus, ulike “arcade” spillmoduser. I tillegg har Blizzard utviklet og lagt til nye “helter”, kart og spillmoduser etter utgivelsen,  alle Overwatch-oppdateringer er gratis, med den eneste ekstra kostnaden for spillerne som mikrotransaksjoner for å tjene ekstra kosmetiske fordeler.

overwatch4

Overwatch er Blizzards fjerde store franchise og kom som følge av at det i 2014 ble avbestilt et ambisiøst multiplayer online rollespill kalt Titan. En del av Titan laget kom opp med konseptet Overwatch, basert på suksess av lagbaserte førstepersonsskyttere som Team Fortress 2 og den voksende populariteten til multiplayer online kamp arenaer, og skaper en heltbasert skytespill som fremhevet lagarbeid. Noen elementer i Overwatch låner ressurser og konsepter fra det kansellerte Titan prosjektet. Etter å ha etablert fortellingen om en optimistisk visualisering av jorden etter en global krise begynte utviklerne å skape en variert gjeng med helter som varierer i kjønn og etnisitet som en del av denne opplevelsen. Betydelig tid er brukt til å justere balansen mellom heltene, og sørge for at nye spillere fortsatt vil kunne ha det gøy. Mens dyktige spillere vil presentere hverandre med en utfordring.
Overwatch ble avduket på BlizzCon 2014 i en fullstendig spillbar tilstand og var i en lukket beta fra slutten av 2015 til tidlig 2016. En åpen beta i mai 2016 trakk nesten 10 millioner spillere. Utgivelsen av spillet ble fremmet med korte animerte videoer for å introdusere spillets fortelling og hver av heltene. Ved offisiell utgivelse mottok Overwatch universell anerkjennelse fra kritikere, som roste spillet for sin tilgjengelighet, variert appell av sine helter, lyse tegneserieaktige kunststil og morsom gameplay.

overwatch5

Enten du ruller på store bil-hjul, løper som en gorilla, eller egentlig er en robot, gjør deg klar for Overwatch på Polar Party 27. Spillet har blitt spilt i flere år på polarparty  og med det kommet for å bli. Ta med deg selv og 5 andre venner, ja, vi skal selvfølgelig ha en skikkelig 6v6. Finn din support, tank og dps så får vi se skikkelig spill. Ta gjerne på noen skikkelig skins og føl Adrenalinet pumpe i kroppen. Om Overwatch blir hovedkonkurranse på årets party må du bare vente litt i spenning på og finne ut,  det eneste vi kan love er en forrykende konkurranse med fete premier, streaming, rå finaler og masse adrenalin. Vi sees på Polar Party 27 i slagenhallen.

Kanskje liker du også