PUBG er årets hovedcompo!

Spillpresentasjon

PlayerUnknown’s Battlegrounds, eller «PUBG» som det blir kalt i spillmiljøet, er et «Battle Royale»-aktig spill. I PUBG går hver spillrunde ut på at hundre spillere slippes ut på en forlatt åtte kvadratkilometer stor øy i Adriaterhavet. Øyen var okkupert av sovjetiske styrker og tildels brukt som militær testbase fra 1950-tallet, men forlatt etter lokalt opprør.

Spenningen bygges opp ettersom kartet gradvis minsker sonen man spiller i. Man begynner uten våpen og jobber for å finne bedre utstyr som er nødvendig for å hevde seg i sluttspurten. Hver runde varer i opptil 30 minutter.

Fra startmenyen kan man velge mellom å spille alene, eller i lag på to eller fire spillere. Mulighetene til å utvikle taktikk og måter å tilnærme seg ting på er store. Hver runde gir unike situasjoner.

Et spill som presterer med et såpass stort område og hundre spillere online er noe som kan ha trigget populariteten det har fått. Populariteten avtar nok ikke med det første.

Vi skal ha PUBG som hovedcompo i år, å gleder oss masse til å møte dere i hallen.  PUBG krever et godt overblikk og raske reflekser, samt et glimt i øyet. Start opp oppvarmingen til årets Polar Party. Vi er sikre på at dette blir et fantastisk spill og caste underveis i turneringen.

Snakkes på Polar Party 27 Adrenaline Inside!

Kanskje liker du også