Polar Party

Tusen takk for i år! 🙂

Polar Party

Polar Party er et dataparty og en ungdomsfestival arrangert for barn og unge i høstferien hvert år. Arrangementet avholdes i Slagenhallen, Tønsberg.
Siste

Poster

No more posts
Polar party er et

Dataparty

Polar Party oppstod som et dataparty blant venner i 1997, og Polar har siden arrangert dataparties for ungdom opptil flere ganger i året siden den gang. Polar Party startet i Sandefjord, men har i mange år hatt tilhørighet i Stokkehallen i Stokke. De siste årene i Slagenhallen, Tønsberg.


Med blant annet

Konkurranser

Det arrangeres konkurranser i aktuelle spill, kreative og annet med penger å vinne! Ta med vennegjengen og kjemp om den gjeveste premien i ditt spill!

Vi har blant annet hatt konkurranser i PUBG, CS:GO, LoL og Overwatch. Årets konkurranser lanseres etterhvert.

Retrospillmessen stiller med

Stor arkade

Retrospillmessen stiller også i år med en storslått arkade med spillmaskiner både nye og gamle. Prøv alt fra siste Xbox til Duck Hunt på NES-konsoller. Har du en dansefot? Prøv deg på DDR-maskinen vår! Det er garantert noe for enhver i arkaden og håper du tar turen innom!

Samarbeidspartnere og sponsorer


Polar Party arrangeres i

Tønsberg

Årets Polar Party arrangeres i Slagenhallen i Tønsberg, som de siste foregående år. Datoen for neste arrangement er 6. – 10. oktober 2020, som også er høstferien i Vestfold.

Slagenhallen

Tønsberg

Polar Party arrangeres i uke 40 i Slagenhallen, Tønsberg.

Adresse

Trimveien 12, 3151 Tolvsrød

Kontakt oss


Følg oss

Følg oss i sosiale medier for de siste oppdateringene!