Konkurranser

esgr-1200x568.png

Vi har jobbet mye i kulissene med årets konkurranser, og er nå klare til å lansere disse! Våre frivillige har kjørt polls på Facebook og Discord og har kommet frem til en god blanding som vi håper treffer de fleste.

Spillkonkurranser

Counter Strike: GO – 5v5

PlayerUknown’s Battlegrounds – Battle Royale

Fortnite – 2v2

Smash Ultimate – 1v1

Kreative konkurranser

Minecraft Creative

MS Paint

Dagens Bilde

Dank Memes

Wild

Premiepott

Årets premiepott er på hele 65.000,-. Klikk her for å gå til premiefordelingen.

Deltagelse

Du behøver en gyldig deltakerbillett for å delta i konkurransene. For konkurranser som krever eget utstyr trenger du en “Deltaker med PC”-billett. Ellers holder det med en “Deltaker uten PC”-billett dersom du kun ønsker å delta på f.eks Smash Ultimate og Dagens Bilde.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *