Vi har compo i CS:GO!

Spillpresentasjon

csgo-2

 

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) er et multiplayer førstepersonsskytespill utviklet av Hidden Path Entertainment og Valve Corporation. Det er det fjerde spillet i Counter-Strike-serien og ble utgitt i august 2012. Spillet setter to lag mot hverandre: Terrorister og Anti-terrorister. Begge parter har til oppgave å eliminere den andre mens de også fullfører separate mål. Terroristene må, enten avhengig av spillmodus, plante bomben eller forsvare gislene, mens anti-terrorister enten må hindre bomben fra å bli plantet, ødelegge bomben , eller redde gislene.

Global Offensive har matchmaking-støtte som gjør det mulig for spillerne å spille på dedikerte servere, samt at medlemmer av samfunnet kan være vert for sine egne servere med egendefinerte kart og spillmoduser. Global Offensive har en konkurransedyktig scene, med Valve-sponsede turneringer som de viktigste konkurransemessige hendelsene for spillet. Global Offensive mottok positive vurderinger fra kritikere. Spillet ble rost for sin overordnede gameplay og trofasthet til de tidligere iterasjonene i serien.Csgo

Counter-Strike: Global Offensive krever skarpe øyne, kjappe reaksjoner og et klart hode. Som et lag må en gjøre gode taktiske og strategiske valg. Vi har sett sterke lag vise alle disse ferdighetene på Polar Party, og vi er sikre på at flere slike lag kommer tilbake. Om du og laget ditt har noen av disse ferdighetene, er uansett hver match spennende. Kom på Polar Party, bli med på konkurransen og føl adrenalinet i kroppen.

 

CS:GO er vårt tredje største compospill basert på premieutdeling. Velkommen til Polar Party 27: Adrenaline Inside.

csgo-3

Kanskje liker du også