Vi trenger flinke frivillige!

Frivillige er kjernen til Polar Party! Crewet jobber med alt fra nettverksoppsettet, ivareta sikkerhet, produsere og selge mat, lage liv og røre på scena, arrangere konkurranser og mye mer! Vi trenger nå fler flinke frivillige, til å fylle alle crew plassene!

Har du noen gang lurt på hvordan et arrangement som Polar Party går rundt? Det er et spørsmål som kan lett besvares med ett enkelt ord: Frivillige. Omtrent 80 personer arbeider hardt for å skape et av landets mest unike dataparty med røtter tilbake til det første PP i 1997. Det er frivillige som er med i arrangørgruppa som har planlagt siden desember 2017!

På fjorårets party var det hele 81 frivillige som jobbet til alle døgnets tider for å skape en fantastisk opplevelse. Crewet jobber med alt fra å lage fantastiske Polar-burgere, sikkerhet, sceneproduksjoner, spillkonkurranser, logistikk, økonomi og alt annet som trengs for å arrangere Polar Party.

Hvordan er det å være frivillig på Polar?

Som frivillig på Polar Party jobber du i skift med et knippe andre mennesker, enten det er å produsere og selge mat, eller ivareta sikkerhet i inngangen. Vi har en rekke forskjellige crew, og du finner garantert et som passer deg!

Som frivillig på Polar Party får du gratis adgang til arrangementet, gratis mat hver dag, gratis overnatting og mye mer. I tillegg til alt dette arrangerer Polar Interesseorganisasjon ofte sosiale dager/helger ellers i året som frivillige kan delta på. Vi har blant annet vært i Sommarland i Bø, Liseberg og arrangert Camp og skiturer.

I tillegg til alt dette får du selvsagt:

  • Du får mange nye venner
  • Du får se arrangementet fra en ny vinkel
  • Du får være med på å skape noen fantastisk
  • Du lærer nye ting som både er gøy og nyttig å kunne
  • Du kan ta del i de mange sosiale aktivitetene for crewet året rundt

Søk Crew!

Kanskje liker du også