Billetter og priser

DSCF7967-1200x800.jpg

Årets billetter slippes mandag 15. april kl 19:00! Vi streamer det hele live på Facebook, og det vil blant annet være et par give-aways til de første som bestiller billetter 🙂

Billettpriser

Deltaker med PC – 300,-

Ta med deg stasjonær PC, bærbar PC eller konsoll. Hva du fyller plassen din med bestemmer du selv 🙂 Til rådighet har du 80cm X 60cm. Billetten får du også kjøpt i døra under arrangementet, vi kan dog ikke garantere at vi har PC-plasser ledige når vi har startet, så vi anbefaler alle som skal ha vanlig deltakerbillett å bestille denne på forhånd.

Deltaker uten PC – 100,-

Denne billetten er uten sitteplass, og er for de som ønsker å komme og gå på arrangementet hele uken, besøke venner og se på sceneshow, men kanskje ikke ønsker å ta med eget utstyr. Billetten får du også kjøpt i døra under arrangementet hele uken.

Deltaker med komfort-plass – 700,- UTSOLGT!

Ta med deg stasjonær PC, bærbar PC eller konsoll. Hva du fyller plassen din med bestemmer du selv 🙂 Dette er våre oppgraderte plasser med litt bedre komfort, blant annet 50% større plass, og gratis musematte! Til rådighet har du 120cm X 60cm.

Alle deltakere med/uten PC og komfortplass får et 14 dagers Xbox Game Pass Ultimate sponset av Xbox til en verdi av 129,-.

Frokost- og middagsbillett

Frokost hele arrangementet – 150,-

Gir deg en variert frokost med brød og masse digg pålegg hele arrangementet. Gjelder onsdag, torsdag, fredag og lørdag.

Middag hele arrangementet – 150,-

Digg middag onsdag, torsdag og fredag. Variert varm middag hver dag som “alle liker”. Nytt av året er at middagsbilletten er delt opp for hver dag, slik at du ikke nødvendigvis trenger å kjøpe middag for alle dager. Vi har også jobbet hardt for å kunne senke prisen på billettene totalt sett! Meny tilgjengeliggjøres så snart den er klar.

Obs! Det er et begrenset antall av frokost- og middagsbilletter.

Billetter bestilles på https://geekevents.org/.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *