Hva skjer på Polar

På Polar Party har vi mye variert underholdning og tilbud. Under kan du lese om bare noe av det du finner hos oss i uke 40!

Sceneshow

På Polar Party rigger vi til med en stor scene hvor vi har underholdning hver kveld, det kan være Fun & Games med små-konkurranser og give-aways eller en konsert/opptreden. Blant annet får vi besøk av en svært dyktig DJ iløpet av uken, og til åpningsshowet tirsdag kveld har vi noe helt spesielt! Semifinaler og finaler i våre mest populære spill spilles også direkte på scenen

 

 

 

Kino

I de aller fleste år har vi hatt en kino hvor vi viser aktuelle filmer, gjerne noe som passer ekstra godt til vårt tema for året. Det har vi såklart også i år! Årets kino vil være i auditoriet innenfor kantina, like ved sovesalen.

Her vil det spilles filmer tilpasset vårt tema og vi publiserer et tidskjema i aktuelle kanaler under arrangementet.

Alle deltakere både med og uten PC-billett har adgang til kinoen hele døgnet!

 

Spillkonkurranser

Det er ikke noe dataparty uten spillkonkurranser, og det gjelder Polar Party også. Opp gjennom årene har vi hatt konkurranser, eller “compos” i en rekke ulike spill. Vi prøver alltid å tilpasse oss hva som er mest populært!

I år har vi compos i spillene Counter Strike: GO, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Fortnite og Smash Bros Ultimate.

Du kan lese mer om konkurransene her!

Kreative konkurranser

Vi prøver alltid å legge tilrette for kreative konkurranser og i år er intet unntak! Hvert eneste år blir vi overasket over hvor morsomme og kreative våre deltakere er. Selv etter over 21 år med dataparty finner man alltid på noe nytt! 🙂

Årets kreative konkurranser er blant annet: Minecraft Creative, MS Paint, Dagens Bilde, Dank Memes og Wild. Hva er Wild sier du? Det kan være hva som helst om ikke passer i andre kategorier, bilde, video, animasjon, renders med mer.

Les mer om konkurransene her!

 

Horten Folkeverksted

Horten Folkeverksted er et makerspace, eller skaperverksted med mye moro for folk i alle aldre! Alt fra 3D-printing til elektronikk, droner og mye annet. Folkeverkstedet kommer til oss å holder stand onsdag, torsdag og fredag under Polar Party! Besøk deres stand og prøv blant annet 3D-printing 🙂

 

Retrospillmessen stiller med stor arkade!

Også i år kommer Retrospillmessen til oss med mange av deres finurlige arkademaskiner! Her blir det mye for enhver smak. Alt fra C64 og opp til mer moderne konsoller blir å finne i arkaden. Selvsagt blir det også DDR-maskiner (også kalt dansemaskiner) og finne i arkadeområdet. Vi tar også sikte på å kjøre en uoffisiell konkurranse på disse iløpet av uken hvor det blir premier å vinne! 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *