Ankomst og innslipp

ankomst-1200x450.png

Adresse: Trimveien 11-12, 3151 Tønsberg
Innsjekk: Starter Tirsdag 1. oktober  kl 17.00
Innslipp: Dørene åpner kl 20:00, for komfort kl 18:00

 

 

 

 

 

 

 

Av erfaring vil det i tidsrommet 19:00-21:00 være mange som ankommer med bil. Vi ønsker alle at dette skal gå så glatt som mulig for alle og har derfor noen oppfordringer som gjør dette mulig. På parkeringsplassen er det markert opp plasser. Vennligst parker innenfor disse markeringene så vi får plass til flest mulig biler. Husk at det er mange personer i ulike aldre på området og mange bærer tungt og dyrt utstyr. Kjør hensynsfullt, så kommer alle seg effektivt og raskt gjennom innslippet.

Har du mulighet til å samkjøre med noen andre, anbefaler vi dette på det sterkeste – det blir enklere for deg som deltaker/foresatt, oss frivillige og andre deltakere/foresatte. Grunnet plassbegrensning kan vi beklageligvis ikke slippe til lastebiler, så om du har tilhenger så er det fint om det ikke går over to parkeringsplasser.

Ved ankomst til parkeringsplassen vil du får spørsmål om du skal “slippe av og dra igjen” eller om du skal “parkere og bli stående”. Du vil da få tildelt hvor du skal kjøre avhengig av dette. Følg anvisningene til parkeringsvaktene for at dette skal gå så smertefritt som mulig.

Det er ca 150 meter å gå fra parkeringen til inngangene i hallen. Grunnet brannregler er det ikke mulighet til å kjøre helt frem til døra. Derfor må bommen mellom hallen og parkeringsplassen alltid være fri for biler.

Innsjekk

Når du ankommer Slagenhallen må du sjekke inn og få armbånd. For å sjekke inn trenger du:

  • Gyldig legitimasjon: Pass, førerkort eller bankkort med bilde.
  • Innsjekkingsbevis og gyldig billett registrert på din bruker i Geekevents.

Fra klokken 17:00 kan du sjekke inn, også deltaker uten PC kan hentes fra dette tidspunktet. Når innslippet er over og de fleste har kommet inn i hallen vil det være mulig å kjøpe billetter i døra. Begrenset kapasitet gjør at vi ikke vil garantere mulig kjøp av billett i døra før kl 21:00.

Kommer du etter at innsjekk er over, vil du kunne sjekke inn i hovedinngangen. Du mister selvfølgelig ikke din billett om du kommer på et senere tidspunkt.

Innslipp

Deltakere med komfortbillett slipper inn i hallen klokken 18:00. Alle med vanlig deltakerbillett eller festivalbillett slipper inn klokken 20:00.

Når innslipp starter vil det være mange personer som skal bære utstyret sitt inn. Vi gjør det vi kan for at dette skal gå så greit som mulig. Beklageligvis har vi ikke mulighet til å bistå med frakt av utstyr.

Av sikkerhetsgrunner er det ikke mulig for andre enn de som har billett som inkluderer PC- eller spillkonsoll-plass å bære utstyr inn eller ut av hallen. Dette betyr at foresatte, venner eller andre ikke kan bistå med å bære utstyr. Foresatte og venner er uansett hjertelig velkomne til å kjøpe et deltaker uten PC-billett til kr 100,-. Dette gir deg adgang til arrangementet hele uken uten PC. Kom å gå som du vil, hele døgnet.

Plass til PC/Spillkonsoll

Deltakere med deltakerbillett får en plass som er 80 cm bred og 60 cm dyp. Skal du bygge og ta med hylle er det 55 cm i dybde som gjelder for å få plass til kabler på bordet. Det er ikke lov å lage hull i bordplatene da disse brukes år etter år.

Deltakere med komfortbillett får en plass som er 120 cm bred og 60 cm dyp. Skal du bygge og ta med hylle gjelder også 55 cm i dybde her. Det er ikke lov å lage hull i bordplatene da disse brukes år etter år.

 

 

 

 

Strøm

Hver plass har 1 strømuttak tilgjengelig. Med andre ord er det ikke strøm til anlegg og PC/spillkonsoll sammen. Du trenger derfor å ta med en strømpad/forgrener eller kjøpe det på arrangementet.

Komfortplassene får 2 strømuttak per plass. Her trenger du også å ta med en strømpad/forgrener hvis det er behov for flere strømuttak.

Soveplass

På Polar Party har vi en egen sovesal i bygget. Grunnet plassbegrensninger må alt av soveutstyr som madrass, sovepose og lignende fjernes etter at man er ferdig med å sove slik at andre kan bruke plassen. For at flest mulig skal få plass i sovesalen kan vi beklageligvis ikke tillate at personer som sover alene har med seg en dobbelmadrass, inkludert dobbel oppblåsbar madrass.

Til tider vil soveplassen bli full, når dette skjer åpnes midlertidige sovesoner i hallen. Disse sovesonene er i selve arrangementhallen, så her vil det ikke være stille. Dersom du er ømfintlig for lyd anbefaler vi at du følger med på når det er ledig plass i sovesalen og legger deg der – tenk motstrøms ved å legge deg før de fleste andre eller etter de fleste andre.

Toalett og dusj

Det er mange toaletter tilgjengelig i hallen, både ved kantina og inngangen. Det er garderober med dusj tilgjengelig, inndelt etter kjønn. Siden det er mange hundre personer på arrangementet må håndduk, klær og annet tas med tilbake til plassen – det er rett og slett ikke plass til å lagre dette i garderobene.

Tilrettelegging for bevegelseshemmede (rullestol m.m)

Alle er velkomne på Polar Party, uavhengig av funksjonsevne. Vi legger til rette for bevegelseshemmede slik at de kan delta på likt plan med alle andre deltakere. Vi har toalett reservert for rullestolbrukere ved inngangen og hele hallen er på ett plan. Ta kontakt før arrangementet dersom du har spesielle behov eller spørsmål – vi hjelper gjerne til.

Salg av kabler og annet utstyr

Vi har salg av kabler for nettverk, strøm og mer på arrangementet. Prisene ligger ofte godt under vanlig butikk-pris.

Nettverk

Det er ett enkelt nettverkspunkt til hver deltaker. Husk å ta med en nettverkskabel, eventuelt kjøp dette av oss på arrangementet. Hvor lang kabel du trenger avhenger av hvor plassen din er, men tar du med deg en 15 meter lang kabel er den lang nok. Koble deg til portnummeret som tilsvarer plassnummeret; sitter du på plass 8, bruk portnummer 8 på svitsjen som ligger på den raden. Vi hjelper naturligvis med å vise deg hvor dette er dersom du har spørsmål.

Trådløst nettverk

Vi gjør vårt beste for å ha et trådløst nettverk som fungerer bra i hele hallen, men vi kan ikke garantere at dette har samme ytelse og funksjonalitet som vanlig kablet nettverk. For deg med pc/spillkonsoll-plass anbefaler vi at du kobler til med nettverkskabel. Dette kan du få kjøpt av oss på arrangementet.

Teknisk assistanse

Vi gjør naturligvis vårt beste for å hjelpe de som trenger det, men til tider er det stor pågang. Spesielt rett etter innslipp er det mange som har spørsmål og trenger hjelp, så da kan det være lurt å smøre seg med tålmodighet. Ellers så oppfordrer vi alltid til å prøve og feile – du lærer veldig mye av det! Eventuelt snakk med en person ved siden av deg – om du ikke kjenner personen så får du kanskje en ny bekjent?

Mat, drikke og annet godt

Vi har en kantine som er åpen døgnet rundt. Her er det et variert matutvalg som består av bland annet: hamburger, toast, baguetter og salat. Det selges mange ulike typer brus, godteri og snacks. Det selges også energidrikke. Alt i kantinen har en snill pris, som har samme pris som butikken eller lavere.

Dersom du mistenker at du blir lei av kantinens utvalg, anbefaler vi at du på forhånd kjøper en middagsbillett og/eller frokostbillett. Disse kan kjøpes på Geekevents.org, samme sted som deltakerbilletten selges.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *